nieuws

Koel’ transport Rijnsburg

Home

RIJNSBURG – Bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg was het toneel van diverse zwaar-transporten vanuit België, Duitsland en Nederland. Koelmachines, koeltorens en een noodstroomaggregaat werden geleverd en geplaatst voor het Logistiek Plan Rijnsburg.

Het afleveren van de koeltorens bij de nieuwe technische ruimte, voor de koelinstallatie, was het indrukwekkendste onderdeel van de transporten. De vierkante torens, die elk 8 bij 8 meter groot zijn, werden afgeleverd door diepladers om vervolgens op het dak van de uitbreiding te worden gehesen.
Ook koelmachines en een eigen noodstroominstallatie (om het veilingcomplex bij stroomuitval toch nog van stroom te voorzien) werden geplaatst in de technische ruimte. Deze ruimte maakt onderdeel uit van de eerste fase van het Logistiek Plan Rijnsburg (een uitbreiding van bijna 11.000 vierkante meter). De installaties die nu geplaatst zijn, zijn bedoeld voor het zuidelijke deel van het veilinggebouw.

Reageer op dit artikel