nieuws

Cordys neemt activiteiten Xebic over

Home

Softwareontwikkelaar Cordys heeft een overeenkomst getekend met Xebic in Ede om een deel van het Xebic-team en zijn activiteiten over te nemen. Xebic ontwikkelt objectgeoriënteerde softwaresystemen die op basis van business process-modellen automatisch softwareapplicaties genereren. Cordys wil de kennis en kunde van de professionals van Xebic inzetten om zijn Business Collaboration Platform verder te versterken.

Xebic is tot stand gekomen als een spin-off van het voormalige Baan Research en is sinds december 2003 een zelfstandige onderneming. Zowel Cordys als Xebic beschouwt de overname als een versterking. Cordys haalt met de mensen van Xebic een ervaren team van denkers en ontwikkelaars in huis, wiens concepten, denkkracht en werkwijzen goed aansluiten bij die van Cordys. Volgens Xebic is de overname een prima weg om het opgebouwde gedachtegoed op het gebied van model-driven architectures binnen de context van een grote internationale onderneming in de markt te laten doorbreken.

Reageer op dit artikel