nieuws

Reuze ventilatoren voor dc’s

Home

HEZINGEN – Met de wintermaanden in aankomst is het zaak opslagloodsen en distributiecentra goed warm te houden. Dat dit vaak een energierovende klus is, omdat warmte opstijgt is duidelijk.

HVLS ventilatoren brengt nu een ventilator op de markt met een doorsnede van enkele meters, die de omhooggestegen warme lucht weer richting de werkvloer brengt. Het verschil tussen vloer en dak kan in sommige gevallen wel tot acht graden verschillen. Daarnaast kunnen de ventilatoren uiteraard ook tijdens de zomermaanden worden ingezet om de temperatuur van de lucht in het pand gelijkmatig verdeeld te houden. Leverancier HVLS noemt de ventilatoren een alternatief voor die situaties waarin airconditioning niet toepasbaar of ongezond is.

www.maxxfan.com

Reageer op dit artikel