nieuws

King of the Road

Home

HANNOVER – King of the Road. Zo moet je je volgens de Duitse producent Grammer voelen wanneer je zit in de nieuwe Kingman-stoel. De stoel is op een aantal punten aangepast ten opzichte van de vorige modellen van Grammer. De belangrijkste aanpassingen zijn echter ten behoeve van het comfort van de gebruiker.

Binnen dat comfort passen ook aanpassingen die het makkelijker moeten maken de stoel te verzetten, zonder in een menustructuur verzeild te raken die ingewikkeld is. De Kingman stoelen kennen daarom een indeling in verschillende gradaties. De meest gebruikte handelingen, zoals stoelhoogte, ruginstellingen en demping van de stoel, zijn met een handeling te verstellen. Andere zaken als de quick-down functie en hardheid van de stoel zijn met twee handelingen te verstellen.

www.grammer.com

Reageer op dit artikel