nieuws

Broekman voegt hele logistiek samen

Home

ROTTERDAM – De Broekman Groep heeft besloten nog meer divisies van het bedrijf onder een vleugel onder te brengen. Broekman Logistics is de nieuwe naam van het deel van het bedrijf waaronder vanaf 1 januari 2005 ook Broekman Motorships Expeditie, Altrex International Forwarders, RTW Rotterdam en Global Alliance Corp. vallen.

Op 1 januari 2004 waren al acht kleine en groter onderdelen van de Broekman Groep samengevoegd onder de logistieke vleugel van het bedrijf. Broekman heeft nu besloten deze acht dochterbedrijven samen met de vier groepen die nu zijn samengevoegd onder te brengen onder een grote vlag, broekman Logistics. De onderneming denkt met de verandering haar klanten beter van dienst te kunnen zijn en makkelijker een totaalpakket aan diensten te kunnen aanbieden.

Reageer op dit artikel