nieuws

Explosievrije positieopnemer

Home

DORDRECHT – Trekdraadopnemers zijn universeel toepasbaar voor lengte- en hoogtemetingen van bij voorbeeld heftruckvorken en conveyors in explosievrije omgevingen, die niet perfect hoeven worden uitgelijnd.

De explosievrije trekdraadopnemers van het type WS10 en WS12 vallen in de categorie Atex 3 zone 21. De WS10 heeft een beschermingsgraad van IP65 (spoatwaterdicht) en de WS12 gaat tot IP67. De opnemers zijn leverbaar in bereiken vanaf 0 tot 100 mm en vanaf 0 tot 3000 mm. Beide uitvoeringen hebben een kabelaansluiting met een standaardlengte van 1,5 meter. Langere kabels zijn optioneel. De uitbangen leveren 0-10V DC (4-20 mA) twee- en driedraads en 1 of 10 kOhm. De nauwkeurigheid is 0,05% F.S. Inlichtingen: www.aesensors.nl

Reageer op dit artikel