nieuws

Elektronicavrije opzit schrobzuiger

Home

OUDERKERK A/D AMSTEL – De Enjoy 360 graden opzit, schrob- en zuigmachine is modulair opgebouwd en volledig vrij van elektronica.

Het aantal mogelijke storingen is daarmee tot een minimum teruggebracht. Mocht zich toch een probleem voordoen, dan maakt de modulaire opbouw het mogelijk om het defecte deel met een paar handgrepen weg te nemen en te vervangen door een werkende module. De storing kan vervolgens rustig in de werkplaats opgelost worden terwijl de machine gewoon doorwerkt. De snelheid is maximaal 6 km/uur. De watertanks hebben een inhoud van 90 liter schoon water en met een standaard set batterijen kan volgens de leverancier vier uur aaneengesloten gewerkt worden. De vier grote wielen maken de machine stabiel en dragen daarmee bij aan de veiligheid van de bestuurder. Deze machine is de eerste opzit schrob- en zuigmachine die niet groter is dan een achterloopmachine, wat ten goede komt aan de wendbaarheid en de bereikbaarheid van moeilijke plaatsen. Inlichtingen: Armada reinigingstechniek, Ouderkerk a/d IJssel, www.armada.nl

Reageer op dit artikel