nieuws

Draadloze afstandsbediening voor hijswerktuigen

Home

SOESTERBERG – Het gebruik van draadloze afstandsbedieningen biedt voordelen. Er kan niet alleen veiliger, maar ook sneller en nauwkeuriger worden gewerkt, dan met een vaste bediening. De bediener kan namelijk altijd vanaf die plek werken met het beste zicht op het werk.

De afstandsbediening is geschikt voor hijswerktuigen, zoals takels en constructiekranen en is volgens de fabrikant ook geschikt voor magazijn- en transportsystemen. De Autec – serie MJ – afstandsbediening is uitgerust met een joystick. De lichte MJ kan eenvoudig met een verstelbare draagband rond het middel, of over de schouder worden gedragen. De draadloze afstandsbediening werkt met 14 of 20 kanalen met een werkbereik van 100 meter. Afhankelijk van de uitvoering is deze voorzien van twee of drie joysticks en tuimelschakelaars voor start en stop, of desgewenst uitsluitend met schakelaars. Inlichtingen: Elma, tel. (0346) 35 60 60, www.elmabv.nl

Reageer op dit artikel