nieuws

Beurs over ICT succesvol

Home

UTRECHT – De nieuwe vakbeurs ICT & Logistiek is vorige week een succes geworden. Meer dan 3000 bezoekers bezochten het evenement. Diverse standhouders hebben weer voor volgend jaar geboekt, zodat nu al de helft van de beschikbare vierkante meters bezet is. De editie in 2005 zal zijn op 27 en 28 oktober. De beurs was dit jaar onderdeel van de Nationale Logistiek Week, een initiatief van diverse vakorganisaties waaronder VLM en NDL.

De nieuwe vakbeurs maakte onderdeel uit van een veel groter evenement in de Jaarbeurs. Beursorganisator VNU Exhibitions bracht verschillende vakbeurzen samen onder de noemer: De Industriële Week. Bekende beurzen zijn daarin Aandrijftechniek, Industrial Processing (bulkopslag) en Macropak (verpakkingen). Middenin de Macropak was ruimte vrij gemaakt voor de nieuwe beurs ICT & Logistiek. Hierop stonden zo’n vijftig standhouders, waaronder bedrijven als Atos Origin, SAP, Capgemini, Peoplesoft en Nashuatec. In totaal lieten 3.137 mensen zich registreren als bezoeker van ICT & Logistiek. Dat was meer dan de beursorganisatie vooraf op had gerekend. De gedachte was dat 2.500 bezoekers maximaal zouden afkomen, speciaal op dit evenement. Via de bezoekersenquête bleek dat de bezoekers zeer te spreken waren over de nieuwe jaarlijkse vakbeurs, die Nederland op logistiek gebied rijk is.

Reageer op dit artikel