nieuws

Stinnes koopt tweehonderd Tagnoos voor Railion

Home

BERLIJN / MAINZ – Stinnes, de moedermaatschappij van Railion, heeft tweehonderd nieuwe vrachtkarren van het type Tagnoos besteld voor het transport van granen en voeders. De ladingcapaciteit van de vierassige karren is met negentig kubieke meter tien kubieke meter groter dan die van de voorganger.

Op de Tagnoos zijn andere remmen aangebracht met als doel het geluid tijdens remmen te verminderen. De karren zijn gemaakt door Graaf Transportsysteme GmbH. De body van de vrachtkarren is gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor zou speciaal de Tagnoos 898 aan de strengste kwaliteitseisen voldoen voor het transport van voeders en granen. Railion vervoert jaarlijks ongeveer drie miljoen ton graan, voeders en oliezaden per jaar.

Reageer op dit artikel