nieuws

Robuuste computer voor in het magazijn

Home

DORDRECHT – Duranmatic heeft een nieuwe, draadloze computer in het assortiment opgenomen. Deze ‘field tablet computer’ van het merk JLT is robuust en kan dus tegen een stootje.

De computer van het type G-force 850 is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden in het magazijn of tijdens het transport. Het apparaat is in een magnesium behuizing gegoten en heeft rubberen stootranden. De G-force is bestand tegen water, stof, viezigheid, schokken, vibraties en temperaturen van -10 tot +50 graden Celcius.
De computer weegt 1,6 kilogram en heeft een processer van 800 Mhz. Het display is 8,4 inch groot en heeft een touchscreen en 10 knoppen. Aan de achterzijde is een band bevestigd, waarmee zowel links- als rechtshandige personen een goede grip heben.
Duranmatic is sinds kort distributeur van de ‘field tablet computers’ en voertuigterminals van JLT.

Reageer op dit artikel