nieuws

Intentia raakt opnieuw topman kwijt

Home

AMSTERDAM – Met het vertrek van Wim Jansen, verantwoordelijk voor de business in Noord-West Europa, verliest Intentia opnieuw één van zijn topmensen. Eerder dit jaar volgde Bertrand Sciard als CEO Björn Algkvist op.

Nieuw in de top van het bedrijf zijn ook Henrik Billgren en Lars Prochéüs. Cormac Watters werd vorige week benoemd als verantwoordelijke man voor een nieuwe business group Central Europe. Wim Jansen heeft inmiddels een functie aanvaard bij Microsoft Navision. Tijdens de vorige week gehouden gebruikersconferentie in Amsterdam kondigde Intentia aan nu ook via partners te werken. Met het stroomlijnen van de organisatie wil het Zweedse softwarebedrijf de kosten verlagen en weer winstgevend worden in het vierde kwartaal van 2004.

Reageer op dit artikel