nieuws

Thames Water bestelt 1200 volgsystemen

Home

LONDEN – Waterbedrijf Thames Water heeft het voertuigvolgsysteem van C-Track aangeschaft voor haar wagenpark. In totaal zullen ruim 1200 systemen worden geïnstalleerd in servicewagens.

Het waterbedrijf koos voor het voertuigvolsysteem omdat het daarmee denkt de responstijd bij lekkages in de infrastructuur te kunnen verlagen. Thames Water: “Tot nu toe hebben we wel eerder de mogelijkheid gehad om individuele voertuigen op een kaart te volgen. Maar dit systeem is beter en het totaaloverzicht is prettig en een grote vooruitgang ten opzichte van de huidige situatie.” Met het systeem, dat gebruik maakt van GPS satelliettechnologie, is het ook mogelijk gevolgde routes af te spelen en is de tijdsbesteding per klant terug te vinden.

Reageer op dit artikel