nieuws

Princess automatiseert huishouding

Home

Princess, vernieuwt de ondersteuning van haar financiële en logistieke bedrijfsprocessen. Omnivers 8, het handelsautomatiseringssysteem van Unit 4 Agresso, gaat de handelsorganisatie in huishoudelijke apparatuur ondersteunen bij het stroomlijnen van de logistieke en financiële activiteiten in de verschillende vestigingen in Nederland, België en Hongkong.

Door de sterke groei van de organisatie in de afgelopen jaren was Princess Household Appliances toe aan nieuwe automatisering. Hiervoor koos het bedrijf voor Omnivers 8. Deze toepassing zal gelijktijdig gebruikt worden bij verschillende bedrijfsentiteiten in de kantoren in Nederland, België en Hongkong. Een belangrijke reden voor de keuze voor het softwarepakket is de mate van herkenbaarheid in de toepassing van het systeem binnen handelsorganisaties. Unit 4 Agresso heeft de programmatuur ontwikkeld vanuit de logistieke gedachtegang van een handelsonderneming. In het pakket vormt de goederenstroom het uitgangspunt voor de aansturing van de organisatie. De processen worden ondersteund door een financieel-administratieve basis.

Reageer op dit artikel