nieuws

Grote distributiebak op wielen

Home

AARTSELAAR (B) – Voor het opslaan en transporteren van grote, zware artikelen zijn evenredig grote en stevige distributiebakken nodig.

De MB 800×600 voldoet met zijn afmetingen hieraan en is voorzien van een verstevigde dubbele bodem waarmee het draagvermogen maximaal 200 kg is. Bovendien kan deze kunststof bak niet enkel uitgerust worden met palletvoeten, maar is nu ook beschikbaar met vier zwenkwieltjes. Deze wielen zijn vervaardigd van hard kunststof. Als alternatief zijn ook zachte rubberen wielen beschikbaar. De fabrikant geeft op deze bak, net zoals op het hele kunststofgamma, een garantie van vijf jaar. De uitvoering is robuust, afgestemd op intensief gebruik en een frequente omloop. Inlichtingen: Bito systems, Aartselaar (B), tel. (0032) 3870 99 00, www.bitosystems.com

Reageer op dit artikel