nieuws

TNT breidt samenwerking met Russische Post uit

Home

HOOFDDORP – TNT Express, onderdeel van Postconcern TPG, heeft de samenwerking die het op kleine schaal had met de Russische Post uitgebreid. TNT Express meldt dat klanten van het bedrijf nu bij tien extra postkantoren in Rusland diensten kan aanbieden.

In 2002 begon de huidige samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf en de Russische Post met het openen van twee pick-up adressen in de hoofdstad Moskou. De nieuwe overeenkomst geeft Russische klanten de kans om ook in steden als Novosibirsk, Moetmansk en Vladiwostok gebruik te maken van het TNT-netwerk. De Russische activiteiten worden geleid door de Nederlander Harro van Graafeiland. Graafeiland vermoed dat door de intensievere samenwerking de Russische Post zich sneller zal hervormen tot een partij die vergelijkbaar is als de partijen in dertig landen waar TNT Express al actief is.

Reageer op dit artikel