nieuws

SSA Global voorop met standaardsoftware

Home

SSA Global heeft als enige in de categorie standaardsoftware 3-sterren toebedeeld gekregen in een TNS Nipo-onderzoek onder 575 directeuren en automatiseringsmanagers uit het grootbedrijf.

De 3 sterren staan voor de kwalificatie ‘uitmuntend’. Volgens het onderzoek zijn steeds meer bedrijven bereid hun organisatie aan te passen om met standaardsoftware te kunnen werken. Dit vanwege sterk verbeterde integratie en kostenbeheersing. Daarnaast zijn er contractuele voordelen te realiseren, omdat het aantal softwareleveranciers waarmee zaken wordt gedaan, is te reduceren.
Doordat standaardsoftware regelmatig via nieuwe versies wordt geactualiseerd, verwachten bedrijven tegen aanzienlijk lagere kosten de functionele wijzigingen te kunnen realiseren. Ook de implementatie van de software geschiedt steeds vaker op een gestandaardiseerde wijze.

Reageer op dit artikel