nieuws

SSA Global neemt Arzoon over

Home

Softwareontwikkelaar SSA Global heeft Arzoon, leverancier van technologie voor geïntegreerd beheer van wereldwijde logistiek en handel, overgenomen.

Arzoon’s uniforme infrastructuur voor Supply Chain Execution (SCE) die wordt gebruikt om de snelheid en de prestaties van de supply chain te vergroten, vormt een uitbreiding op SSA Global’s bestaande oplossing en strategie voor Supply Chain Management (SCM), die eerder deze maand werd gelanceerd. Arzoon’s N-Tier-oplossing voor wereldwijde logistiek wordt opgenomen in de SSA SCM-portfolio. De oplossing omvat producten voor wereldwijd transportbeheer, internationale handelsvoorschriften en beheer van voorraden, uitzonderingen en handelsrelaties. Klanten van SSA Global krijgen zo beter inzicht in de belangrijkste SCE-processen en kunnen veiligheids- en handelsvoorschriften integreren en de inkoop, afhandeling en klantenservice verder verbeteren. SSA Global zal zich in eerste instantie richten op de integratie van Arzoon in SSA Transportation Management, een bestaande SSA SCM-oplossing.

Reageer op dit artikel