nieuws

Nieuw koel-dc voor Van Uden

Home

HAAFTEN – Van Uden heeft begin deze maand zijn nieuwe koelmagazijn in gebruik genomen. Het pand telt zes compartimenten van elk 1.100 vierkante meter, waarbij per compartiment de temperatuur te regelen is, van 2 tot 18 graden Celsius.

Het pand, nabij het hoofdkantoor in Haaften is gebouwd vanwege de uitbreiding van het huidige pakket, ter verbreding van de huidige dienstverlening. Eerder gaf logistiek directeur Hans de Jong al aan dat het pand onder meer wordt gebruikt voor Unipro (margarines en halffabrikaten voor de bakkersbranche) en Carels (halffabrikaten en gelei). Ook is er ruimte voor andere opdrachtgevers. Het magazijn heeft een opslagcapaciteit van 10.600 europallets en is volledig radio frequency (RF) gestuurd.
Met het nieuwe pand telt de logistieke divisie van Van Uden nu zes vestigingen.

Reageer op dit artikel