nieuws

FM Logistic bouwt dc in Mâcon

Home

PHALSBOURG – De franse logistiek dienstverlener FM Logistic investeert 35 tot veertig miljoen euro in de bouw van een vestiging in Mâcon, gelegen in het Rhônedal. Deze vestiging is de veertiende vestiging in Frankrijk voor het bedrijf dat in heel Europa 25 vestigingen heeft. FM begint met de bouw van de eerste fase, zo’n 40.000 vierkante meter. In april 2005 zal de eerste fase operationeel zijn.

Voor de uitbreiding heeft FM Logistics twee terreinen aangekocht met een grootte van vijf en achttien hectare. Op termijn moet de vestiging in Mâcon uitgroeien naar 70.000 m2. Volgens berekeningen zal de nieuwe vestigingen aan ongeveer tweehonderd personen werk bieden. In de toekomst, wanneer fase twee is afgerond, zou het zelfs kunnen oplopen tot driehonderd. FM Logistic telt op dit moment 6300 werknemers en behaalde in 2003 een omzet van 320 miljoen euro.

Reageer op dit artikel