nieuws

De Rijke en Paganella samen in Laakdal

Home

SPIJKENISSE – De Rijke en het Italiaanse bedrijf Paganella openen op 1 juli samen een pand in het Belgische Laakdal. Het bedrijf dat voortvloeit uit de samenwerking krijgt de naam Laakdal Logistics. Het gebouw zal 10.000 m2 aan opslagruimte hebben, kantoren verdeeld over drie verdiepingen en ook zullen er dertig silo’s naast het pand verschijnen.

Het familiebedrijf Paganella nam de gehele financiering voor haar rekening. De eigenaren ervan waren op zoek naar een hub in het noorden van Europa, maar vond in de regio Antwerpen geen geschikte locatie. Bijkomend voordeel van de nieuwe locatie in Laakdal, is dat de petrochemische industrie van Tessenderlo op slechts vijf kilometer afstand is te vinden. Daar valt volgens beide partijen in de toekomst wellicht nog voordeel mee te behalen.
De Rijke zou ook via Laakdal Logistics en Paganella de activiteiten op het gebied van gecombineerd vervoer naar Italië willen opvoeren.

Reageer op dit artikel