nieuws

Extra hefhoogte orderverzameltruck

Home

De nieuwste serie orderverzameltrucks van mobiel intern transportleverancier Crown is vooral gericht op het bieden van meer hefhoogte.

De nieuwe orderverzameltrucks van Crown bieden vooral extra hefhoogte. Deze uitbreiding op de SP 3000-serie betreft de SP 3021H en de SP 3022H. De eerste heeft een normaal hefvermogen van 1,25 ton met een hefhoogte van 9300 millimeter. Deze truck kan met diverse verschillende platforms worden uitgerust. De tweede trucks heeft een hefvermogen van een ton met een hefhoogte van 9600 millimeter. Met de vorken erbij gerekend komt deze truck op een grijphoogte van 10 meter.
Het bestuurdersplatform van deze serie orderverzameltrucks heeft met een venster van 0,7 m2 goed zicht alle kante op. Ook de mast heeft voldoende doorzicht. < Info: Crown, tel. (036) 549 41 80.

Reageer op dit artikel