nieuws

Dieseltrucks met VW-motoren

Home

Met de Linde serie 394 is de familie van de 39X heftruckserie compleet. De leverancier komt met drie nieuwe modellen.

Met de Linde serie 394 is de familie van de 39X heftruckserie compleet. Naast de modellen met een hefvermogen van 2,0 tot 3,5 ton staan nu de drie nieuwe Linde modellen: H40, H45 en H50. De 394 serie is met name bedoeld voor toepassing in de dranken-, de papier- en de ijzer/staalindustrie, alsmede de bouwmaterialensector. De toegepaste krachtige en stille 1,9 L TDI-motoren met turbocompressor en intercooler van Volkswagen leveren 53 kW vermogen en een maximumkoppel van 215 Nm. Er worden twee afzonderlijke wielaandrijvingen (een links en een rechts) toegepast, waarin de axiale zuigermotor, planetaire overbrenging, wiellagers, as en lamellenrem zijn geintegreerd. Deze compacte eenheden kunnen individueel worden vervangen, zonder de complete as of hefmast te demonteren.

Inlichtingen: Motrac intern transport, Apeldoorn, tel. (055) 538 29 99, www.motrac.nl

Reageer op dit artikel