nieuws

Cursus heftruck rijden voor tijdelijke krachten

Home

De KAVB/WLTO-afdeling van de Bloembollenstreek houdt op 3 en 10 juni een cursus ‘Veilig heftruck rijden’ voor tijdelijke medewerkers.

De KAVB/WLTO-kring Bloembollenstreek houdt op de donderdagen 3 en 10 juni een cursus ‘Veilig heftruck rijden’. Deze cursus is vooral bedoeld voor tijdelijk medewerkers die in de zomer in veel gevallen ook met de heftruck werkzaamheden moet verrichten.
De cursus is voor werknemers en werkgevers die al wel ervaring hebben met het werken met een heftruck. De minimumleeftijd voor de deelnemers ligt op 16 jaar. De eerste avond komt de theorie aan de orde, de tweede avond bestaat uit praktische oefeningen. De totale kosten zijn 175 euro. Bedrijven die zijn aangesloten bij Relan en Stosas-premie afdragen krijgen een deel van de kosten per werknemer terug.

Info: tel. (0172) 57 30 66, kempen.h@worldonline.nl.

Reageer op dit artikel