nieuws

Ruim tweehonderd bezoekers ICT Transport

Home

De derde editie van het congres ICT Transport heeft ruim tweehonderd bezoekers getrokken. Daarmee zijn de organisatoren zeer tevreden. De dag vond plaats in het Travium in Nijmegen. Onder de bezoekers waren directeuren, logistiek managers, ICT-managers, en andere personen werkzaam in de transport- en logistieke sector.

Het congres was opgebouwd aan de hand van presentaties, parallelsessies en leveranciers van verschillende transport en logistieke systemen hadden er stands. Onder de leiding van Walther Ploos van Amstel, hoogleraar logistiek aan de Militaire Academie Breda en senior adviseur bij TNO Inro Transport en Logistiek werden verschillende presentaties over uiteenlopende onderwerpen gehouden.
Zo hield professor Ad van Goor een betoog over Supply Chain Logistics, wat dat inhoudt en wat de gevolgen ervan zijn voor Transport en Logistiek. Verder sprak ook Mark Warner van Den Hartogh Logistics en kon worden meegediscussieerd met Michael George Pilarczyk, bekend van RTL Autowereld en RTL Transportwereld.

Reageer op dit artikel