nieuws

Partij Friso Kindervoeding uit de markt

Home

Friso Kindervoeding neemt een partij ‘Friso normaal 1′ uit de markt. Het betreft zuigelingenvoeding voor baby’s van 0 tot 6 jaar.

Friso Kindervoeding neemt een gedeelte van de ‘Friso normaal 1’ producten uit de markt omdat door een productiefout een klein deel van deze partij een te laag gehalte aan enkele mineralen bevat. Langdurig gebruik van deze voeding zou tot tekorten kunnen leiden.
“De kans hierop is zeer gering aangezien de betreffende partij pas sinds kort op de markt is gebracht”, aldus Friso.
Het gaat alleen om ‘Friso normaal 1’ in een kartonnen verpakking van 900 gram met de op de bovenzijde vermelde code BF4 MTB.
Consumenten zijn door middel van advertenties in landelijke en regionale dagbladen opgeroepen het product met de betreffende code niet langer te gebruiken en weg te gooien. Zij kunnen het aankoopbedrag terug krijgen. Friso heeft supermarkten verzocht producten met de desbetreffende code uit de schappen te halen.

Reageer op dit artikel