nieuws

Ewals neemt Acumen transport over

Home

Ewals Cargo Care (ECC) neemt in België de distributieactiviteiten over van Acumen Distribution Services. De moedermaatschappij van Acumen, het Britse AutoLogistics Holding, besloot de activiteiten van Acumen te verminderen, wat Ewals de kans gaf in het gat te springen dat zou ontstaan.

Naast de activiteiten heeft Ewals ook de vloot en een deel van het personeel van Acumen overgenomen. De vloot bestond uit 800 eenheden. Daarmee zag Ewals de eigen vloot groeien van 3500 naar 4300 eenheden. Daarnaast komen zeventien Acumen-werknemers in dienst van Ewals.
De activiteiten van Acumen, die voornamelijk betrekking hebben op automotive transporten van en naar het Verenigd Koninkrijk, zullen als een aparte divisie binnen ECC worden voortgezet. Op termijn zullen ze wel worden bijgevoegd bij de al bestaande bezigheden van ECC.

Reageer op dit artikel