nieuws

Pakblad Jaarprijs

Home

PET Power uit Etten-Leur is de winnaar van de eerste editie van de Pakblad Jaarprijs. TNO Voeding uit Zeist veroverde de tweede prijs en het Van Hall Instituut uit Leeuwarden de derde.

De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het 25-jarig jubileum van Pakblad op 23 september in Arnhem. De jury roemde vooral de innovatieve kracht van de winnaar: “PET Power maakt op een vernieuwende wijze gebruik van PET. Het bedrijf boort nieuwe markten aan. De innovaties zijn geen producten op papier, maar komen daadwerkelijk op de markt. PET Power is slagvaardig en blijft niet steken in goede bedoelingen. Daarbij komt dat de onderneming risico durft te nemen met de introductie van innovaties, die immers aanzienlijke investeringen vergen.”

Kent u iemand die een bijzondere verpakkingsprestatie heeft geleverd? Zo ja, bel, schrijf, fax of mail ons voor een aanmeldformulier. De uiterste inzenddatum is 1 augustus 2004.
(Reed Business Information, Opleidingen & Evenementen, Antwoordnummer 50, 7000 VB Doetinchem, e-mail: opleiding@reedbusiness.nl, fax: (0314) 34 97 74)

Spelregels Pakblad Jaarprijs

1. Het moet gaan om een uitzonderlijke prestatie op het gebied van verpakkingen. Dit is bewust zeer ruim geformuleerd. Er geldt dus geen enkele beperking, anders dan dat het over het ontwerp en de vervaardiging van verpakkingen moet gaan.
2. De bijzondere verdienstelijkheid van de kandidaten moet duidelijk aantoonbaar en dus meetbaar zijn. Iemand kan bijvoorbeeld als kandidaat worden aangemeld wegens een spectaculaire afname van de productiekosten, het flink verkorten van de levertijd of een groot succes op het gebied van marketing. In alle gevallen geldt dat ze voor de jury met harde cijfers en overtuigende bewijzen moeten worden onderbouwd.
3. Iedereen kan kandidaten aanmelden.
4. Het maximum aantal kandidaten per aanmelder is drie.
5. Teams aanmelden kan niet. Kandideer in dat geval de teamchef. We gaan er van uit dat een goede teamchef, die in de prijzen valt, de leden van het team zal laten delen in de eer.
6. Kandidaten moeten bereid zijn de redactie van Pakblad, alsmede de jury, nadere inzage te geven in hun bedrijfsproces.
7. De kandidaatstelling sluit op 1 augustus 2004.
8. De redactie van Pakblad selecteert een twintigtal topkandidaten. De jury kiest daaruit drie genomineerden.
9. Genomineerden moeten bereid zijn mee te werken aan een bedrijfsreportage, die in Pakblad zal verschijnen, en aan een presentatie van hun werkzaamheden tijdens de avond van de prijsuitreiking.
10. Er zijn geen kosten aan de kandidaatstelling verbonden.

Reageer op dit artikel