nieuws

NIeuw bestuur Ducoma

Home

Het bestuur van de vereniging voor Nederlandse conveyorfabrikanten, Ducoma, is gewijzigd. Onder andere mede-oprichter van de branchevereniging Jan van den Heuvel zal de club verlaten.

Ducoma, de vereniging van Nederlandse conveyorfabrikanten, heeft een vernieuwd bestuur. De brancheorganisatie is een onderdeel van Metaalunie in Nieuwegein. Ducoma telt momenteel 31 leden. De nieuwe samenstelling van het bestuur bestaat uit Wim Donselaar van Elten Logistics, Arno de Jonge van Trametex en van Nedpack Pieter Hannessen. Zij maken samen met voorzitter Leo van Herwijnen van het bedrijf Railtechniek van Herwijnen en Cees van Koeveringe van Polyketting het bestuur weer compleet. De heren die het bestuur verlaten zijn medeoprichter Jan van den Heuvel van AMK en Frank Noorman van der Dussen van NDW. Peter van der Mars is de branchesecretaris.

Reageer op dit artikel