nieuws

TNT heropent pand

Home

Het pand van TNT Koerier aan de Hamweg in het westelijke Havengebied in Amsterdam is weer volledig in functie. Met de heropening is een einde gekomen aan de herinrichtings-werkzaamheden. Deze werkzaamheden moesten ervoor zorgen dat de koeriersactiviteiten van het netwerk voortaan vanaf dat centrale punt worden aangestuurd.

De inrichting in het vernieuwde pand van TNT is al klaargestoomd voor de komst van een nieuw computersysteem dat naar verwachting in het derde kwartaal van 2004 wordt geïmplementeerd. Het systeem wordt momenteel in eigen beheer ontwikkeld. Na de implementatie zal op elk moment van de dag de status van iedere zending direct zichtbaar zijn. Daarmee wil TNT een ‘optimale invulling geven aan het begrip real time’.
Als gevolg van de keus centraal de zaken te regelen vanuit Amsterdam zal de telefoon niet meer worden opgenomen in de callcenters van bijvoorbeeld Den Bosch, Rotterdam of Utrecht.

Reageer op dit artikel