nieuws

Onderhoudsarme Stills

Home

Met de introductie van de R 60-I serie elektrische vierwiel heftrucks met hefvermogens van 2,2 t/m 3,0 ton, zet Still een extra stap naar onderhoudsvriendelijke producten. Draaistroomtechniek zorgt voor langere service-intervallen en krachtigere prestaties. De besparing op de totale onderhoudskosten kan hierbij oplopen tot 30 procent.

Door de slijtagevrije lamellenrem, de geheel gesloten aandrijfas en het wegvallen van de koolborstels nemen de draaistroommodellen uit de R 60-serie genoegen met een service-interval van 1.000 draaiuren, ofwel 12 maanden. Dit zorgt voor een besparing op de totale onderhoudskosten die kan oplopen tot 30 procent. Een andere kostenbesparing levert het regeneratief remsysteem op. Alleen al door het loslaten van het acceleratiepedaal, wordt tot 15 procent energie teruggewonnen. De mate van afremmen is naar wens van de chauffeur instelbaar.

Reageer op dit artikel