nieuws

Eindloze transportband

Home

De meegespoten rubberen toplaag van deze eindloze transportband is slijtvast. Dankzij de steek van 15 mm kan de mat over kleine ‘nose-over’ profielen worden gewikkeld; dit maakt ‘in-line’ overgangen met doodplaten van slechts 22 mm breed mogelijk. De 1505 SG is gebaseerd op de Rex 1500-serie, maar nu in metrische breedtes, waarbij dezelfde tandwielen en ‘nose-over’ profielen gebruikt kunnen worden.

De berubberde matten zijn zowel met een oppervlak van 100 procent rubber verkrijgbaar als met ‘side-indents’, aan beide zijdes een zone zonder rubber van 44 mm. De matten zijn beschikbaar in acetaal (voor lage wrijving, hoge snelheid en maximale sterkte) en in polipropyleen (voor hogere temperaturen en betere bestendigheid tegen chemicaliën). Info: Rexnord FlatTop Europe, Gravenzande, tel. (0174) 44 51 11, www.rexnord.nl

Reageer op dit artikel