nieuws

Geodis least meer ruimte in Venlo

Home

ProLogis heeft met Geodis Vitesse een leaseovereenkomst gesloten voor de ingebruikname van een extra opslagruimte van 20.829 m2 aan dc ruimte in Venlo door Geodis. Het dc zal door Geodis worden gebruikt voor de opslag en distributie van ‘high-tech consumer goods’ voor een klant.

De twee bedrijven, ProLogis en Geodis Vitesse zijn wereldwijde partners. In verschillende plaatsen, zoals Madrid, Evry, Budapest, Rotterdam en nu dus Venlo, hebben ze een samenwerking. In totaal heeft ProLogis in Nederland 457.195 m2 in eigendom, op leasebasis of in aanbouw zijnde distributiefaciliteiten, verspreid over twintig plaatsen.
De belangrijkste reden voor Geodis om voor Venlo te kiezen is de ligging, vanwege de goede verbindingen met het Ruhrgebied, België en de Randstad.

Reageer op dit artikel