nieuws

Acht miljoen schade na brand Tiemex

Home

Tijdens de jaarwisseling is het dc van Tiemex Logistics in het Gelderse Didam grotendeels in de as gelegd. De schade wordt geraamd op acht miljoen euro. De oorzaak van de brand is nog niet geheel duidelijk, maar na eerder vermoedens dat geen sprake zou zijn van brandstichting zijn inmiddels inbraaksporen gevonden. Dat heeft volgens de politie een ander licht op de zaak geworpen. Brandstichting wordt nu als mogelijke oorzaak genoemd.

In het dc van Tiemex lagen voornamelijk rubberen matten, textiel en audioapparatuur opgeslagen. De kerstpakketten van een andere klant van het bedrijf, verpakkingsbedrijf ICN, waren net de deur uit. Bij datzelfde ICN heeft Tiemex overigens de mogelijkheid gevonden een tijdelijke opslagruimte te vinden van 40.000 m2.

Reageer op dit artikel