nieuws

TNT sluit deal met American Standard

Home

TNT heeft vandaag bekend gemaakt dat het met American Standard Europe een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van de warehouse en transportactiviteiten van deze onderneming. TNT Logistics Duitsland heeft het dc voor badbenodigdheden en keramiek in Sohren van de nieuwe klant overgenomen. Het contract dat TNT heeft gesloten loopt over een periode van drie jaar.

Het dc van 22.000 m2 dat TNT heeft overgenomen was voorheen eigendom van Edwards Logistics, een volle dochter van de American Standard Group. Daarnaast heeft TNT voor de werkzaamheden in Duitsland een warehouse van 7000 m2 gehuurd. Beide partijen, TNT en American Standard, bekijken in hoeverre ze de aangegane samenwerking kunnen voortzetten op andere terreinen of in andere landen. Het huidige contract tussen de twee partijen omvat eveneens overzees transport en transport over land naar de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië en andere Europese landen.

Reageer op dit artikel