nieuws

NYK Group wordt NYK Logistics

Home

Vanaf 1 januari heet het internationale en multimodale logistieke bedrijf NYK Group NYK Logistics. De belangrijkste reden is dat hierdoor de naamsbekendheid zou stijgen. Op dit moment is het bedrijf druk bezig met de rebranding, die begin januari voltooid moet zijn. “We waren nog niet echt bekend, ook niet in Nederland, maar daar zal de komende jaren zeker verandering in komen”, aldus algemeen directeur Nederland Piet Boogaard.

In Nederland is het bedrijf nu nog actief onder de naam New Wave Logistics. In twee vestigingen heeft het een totale oppervlakte van 28.000 vierkante meter aan warehouse beschikbaar. De grootste vestiging staat in Ridderkerk, met 20.000 m2. In Edam heeft het bedrijf nog 8000 m2 beschikbaar. Maar er wordt al gedacht over uitbreiding, alleen is nog niet bekend wanneer die uitbreiding er komt. Eveneens niet op welke manier, nieuwbouw en overname zijn beiden als optie nog aanwezig, zo weet de directeur te melden. “Maar dat we ons in eerste instantie voor de uitbeding richten op het oosten van Nederland kan ik wel zeggen. In een later stadium kan daar wellicht nog een vestiging in Midden-Nederland bij komen”, aldus Boogaard.

Reageer op dit artikel