nieuws

Memorandum TPG en Korea Post

Home

TPG en Korea Post zijn een strategisch samenwerkingsverband aangegaan. De overeenkomst is vastgelegd in een ‘Memorandum of Understanding’. Het resultaat van deze diepere samenwerking is een verder gaande samenwerking dan de samenwerking die in 2001 al was gestart.

“De samenwerking is er een op een erg hoog niveau, en we willen vooral dieper ingaan op samenwerkingsmogelijkheden op het vlak van express”, aldus Tony Danby van TPG. Het memorandum werd in Nederland ondertekend, waarbij de topman van Korea Post, Koo, aanwezig was. Namens TPG was voorzitter van de raad van bestuur Bakker aanwezig. Het concreetste voorbeeld van de samenwerking is de oprichting van een taskforce door beide ondernemingen, die moet gaan uitzoeken waar op het gebied van post en express de belangrijkste voordelen zijn te behalen. Concrete zaken kon of wilde TPG nog niet noemen. TPG is behalve in Korea in nog ruim 200 andere landen actief.

Reageer op dit artikel