nieuws

Jungheinrich wint Logistiekprijs

Home

Jungheinrich AG is overall winnaar van de European Supply Chain Excellence Award 2003.
De jury – bestaande uit een vertegenwoordiging van Cap Gemini Ernst &Young – kende Jungheinrich de prijs toe, onder andere vanwege het hoge innovatietempo van de afgelopen jaren en de nadrukkelijke klantgerichtheid van het concern.
Deze prijs wordt inmiddels voor de zevende keer georganiseerd door het Engelse magazine ‘Logistics Europe’ .
De uitverkiezing kent diverse categorieën en een ‘overall’ winnaar.

Jungheinrich deed voor het eerst mee. In een oorspronkelijk deelnemersveld van 250 ondernemingen wist Jungheinrich o.a. de volgende ondernemingen achter zich te laten: BBC Resources, British Airways World, Christian Salvesen, O2, Fujitsu Siemens (2e plaats), Carlsberg Zweden, Swisscom Mobile (3e plaats), Volkswagen Navarra en Volvo Powertrain Corporation.

Reageer op dit artikel