nieuws

GLS timmert aan de weg

Home

GLS timmert Europees gezien flink aan de weg. In vier landen, waaronder Nederland is het op dit moment actief bezig met overnames dan wel uitbreidingen. Het gaat om de landen Italië, Frankrijk, Nederland en Cyprus.

In Italië zijn onlangs drie franchisenemers overgenomen. Daarmee heeft GLS in dat land 41 mensen in dienst en een vloot van 56 voertuigen in bezit. In Frankrijk is het bedrijf bezig met plannen voor een nieuwe vestiging van vijf miljoen euro. De bouw van deze vestiging zal in 2004 starten. In datzelfde jaar zullen in Nederland, in Utrecht, het depot en de activiteiten van de regionale hub worden gecombineerd. Hiermee is een bedrag van zes miljoen euro gemoeid. Tenslotte zal de pakketbezorger op Cyprus in maart 2004 zijn colliservice lanceren.

Reageer op dit artikel