nieuws

Driekwart eeuw ervaring weg bij Nedcon

Home

Vrijdag 28 november namen adjunct directeur Marinus van Dompselaar en de beide rayonmanagers: Wout van Breen en Rob de Vries tegelijkertijd afscheid van Nedcon. De drie hebben bij elkaar opgeteld exact 75 jaar bij deze magazijnstellingbouwer gewerkt.

Formeel is er volgens Van Dompselaar – ‘Nedcon-man van het eerste uur’ – sprake van pre-pensioen (volgens de CAO klein-metaal is dat 60 jaar en vier maanden), maar het vertrek kan niet geheel los worden gezien van de ingrijpende reorganisaties en de economische tegenspoed, waarmee Nedcon momenteel kampt. Van Dompselaar heeft naar eigen zeggen dan ook een ‘beetje dubbel gevoel’ bij dit afscheid, maar blijft aan de zijlijn nog een adviserende rol vervullen. Zijn dagelijkse taken en verantwoordelijkheden worden intern overgenomen door Luc Mertens en ing. Sjoerd Otten. Deze beide business unit managers van de Nedcon-divisie: ‘basic systems’ hebben zich ten doel gesteld de bedrijfsactiviteiten in met name de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Rusland en de export verder uit te breiden.

Reageer op dit artikel