nieuws

Roos is voorzitter met plannen

Home

Tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging Logistiek management is professor dr. Hugo Roos gekozen tot voorzitter van de vLm. De ledenvergadering vond plaats tijdens de Logistica en de kersverse voorzitter greep direct zijn kans door te pleiten voor een Nationale Logistiekweek.

De Logistiekweek zou eens per jaar een week moeten zijn, waarin een maatschappelijk thema centraal staat. Roos opperde bijvoorbeeld een thema als logistiek in de gezondheidszorg. “Het is goed als we eens per jaar stilstaan bij de mensen die ervoor zorgen dat Nederland als systeem blijft functioneren”, aldus Roos. De voorzitter zegt synergievoordelen te zien in de branche, voordelen die hij tijdens zijn periode als voorzitter gerealiseerd wil zien.
Hugo Roos combineert zijn voorzitterschap met zijn hoogleraarschap aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Reageer op dit artikel