nieuws

Polyketting op Spaanse toer

Home

Polyketting uit het Gelderse Zelhem heeft kortgeleden de fabricage en montage gerealiseerd van drie fifo-(first in first out) buffersystemen voor drankenverpakkingen. De systemen zijn geplaatst bij drankenhandel (wijn en vruchtensappen) SAT in het Spaanse Murcia.

SAT, het voormalige Garcia Carrion (met onder meer Don Simon als merknaam), heeft nog een vierde buffersysteem in bestelling. Het verkooptraject werd geleid door Spaanse partner Star projects, met wie Polyketting voorheen al samenwerkte bij buitenlandse afvullende bedrijven.
Eerder al had Polyketting conventionele ‘mega’buffertafels voor de dranken-industrie geleverd. Het bedrijf is tevens in de slag om Coca-Cola in Spanje als klant binnen te halen. Ook andere afvullende bedrijven hebben interesse in het concept.

Reageer op dit artikel