nieuws

Oppakken zonder beschadigen

Home

De nieuwe Allgripper is een tilhulp dat zware lasten kan oppakken zonder ze te beschadigen. Het Ergostuur zorgt voor een logische en simpele bediening,

De Allgripper is een grijpersysteem dat alles tussen zijn ‘grijpers’ vasthoudt, zonder te knijpen, beter gezegd, zonder het product te beschadigen. Dat maakt het tillen van een zware wasmachine even gemakkelijk als het oppakken van een doos eieren, aldus de leverancier. Wat tussen zijn instelbare grijpers past wordt getild, verplaatst en weer neergezet. Het Ergostuur zorgt voor een logische en simpele bediening, oppakken, licht sturen en weer neerzetten, zonder bediening van allerlei knoppen. Vast en los gebeurt automatisch en zonder vergissingen. Hij is er in drie gewichtuitvoeringen, van 15 tot 120 kg. Een air-balancer zorgt voor de verticale beweging en in combinatie met een arm- of railsysteem ontstaat een groot werkbereik.
Info: www.dotec.nl

Reageer op dit artikel