nieuws

Futuristisch orders verzamelen

Home

De CS-serie is bedoeld voor het verzamelen van orders op gelijkvloers niveau. Ingebouwde steunwielen zorgen voor een grote zijwaartse stabiliteit, terwijl de aandrijving op het geveerde middenwiel zorgt voor een lichte besturing en een optimale stabiliteit bij het vervoer van lasten met uiteenlopend gewicht.

De automatische afslag bij het heffen werkt niet alleen energiebesparend, maar dempt ook het geluid van de pomp. De rij-eigenschappen kunnen al naar gelang de toepassing worden ingesteld, van nauwkeurig tot krachtig. De grootte van de batterij kan eveneens naar behoefte worden aangepast, van 300 Ah tot 450 Ah. Voor werkzaamheden op het tweede niveau is de CS-H geschikt. De bestuurder kan op het veilige platform mee naar boven. Aangezien de hydraulische bewegingen via knoppen op de vloerplaat met de voet worden uitgevoerd, heeft hij beide handen vrij voor het verzamelen van orders. Een andere variant is de CS-S. De bestuurder blijft beneden, terwijl het werkoppervlak met een schaarlift tot de meest ergonomische werkhoogte stijgt.

Reageer op dit artikel