nieuws

Uitneembare koelkasten van Veba

Home

Veba Meditemp heeft een serie uitneembare koelcontainers ontwikkeld tot 2000 liter, die zowel op 12 Volt accuspanning als op 230V werken. De koelcontainers worden gepresenteerd tijdens de MAX 3500 van 18 tot en met 20 november in de IJsselhallen.

De koelcontainers kunnen volgens de fabrikant eenvoudig in een bestelauto of andere bedrijfsauto geplaatst worden en in de auto worden aangesloten op 12 Volt accuspanning. Daardoor blijft de hele temperatuurketen ononderbroken zodat de werkwijze aan de HACCP-eisen voldoet. Het is mogelijk meerdere containers met verschillend temperatuurbereik in een auto te plaatsen.
Het temperatuurbereik van de containers ligt tussen de –20 en + 7 graden Celsius. Omdat het programma dat nodig is voor de opbouw van de containers modulair is, kan er volgens Veba veel aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. De kasten kunnen worden uitgerust met een temperatuurregistratiesysteem en voorzien worden van een maatwerk interieur.

Reageer op dit artikel