nieuws

Transporteur met trommelmotor

Home

De nieuwe pallettransporteur van Interroll maakt gebruik van geruisloze trommelmotoraandrijving. De draagcapaciteit van de transporteur ligt tussen de 100 en 1250 kilogram.

De meeste stuwdrukvrije pallettransporteurs zijn uitgerust met gecombineerde ketting en rolaandrijving. Nadeel van dergelijke aandrijfsystemen is de relatief hoge geluidsproductie. De nieuwe pallettransporteur van Interroll maakt gebruik van geruisloze trommelmotoraandrijving. De trommelmotoren drijven door middel van een snaar tot vijf zwaartekrachtrollen aan, waardoor een compact en stille aandrijfmethode ontstaat. De trommelmotoren hebben trommeldiameters van 83 en 113 mm (met rem) en worden gecombineerd met zwaartekrachtrollen met een diameter van 80 en 89 mm. Daarmee komt de transportsnelheid op 0,22 tot 0,27 meter per seconde. De draagcapaciteit ligt tussen de 100 en 1250 kilogram.
Info: www.interroll.com

Reageer op dit artikel