nieuws

Hays mogelijk in Franse handen

Home

Norbert Dentressangle, Frankrijks grootste logistieke dienstverlener met enkele duizenden trekkende eenheden, wil de activiteiten buiten Frankrijk verder uitbreiden. Daarbij heeft Dentressangle zijn oog laten vallen op delen van Hays Logistics.

Dit nieuws brengt de Britse Reed Business-uitgave Commercial Motor. Een woordvoerder van Dentressangle in Engeland zegt dat Hays als geheel ‘te groot’ is voor Dentressangle, ‘maar sommige activiteiten in sommige landen zouden voor ons aantrekkelijk kunnen zijn’. Nederland wordt hierbij niet specifiek genoemd, maar bekend is dat Hays, zonder het al te hardop te zeggen, overweegt afstand te doen van sommige activiteiten. Ook in Spanje onderzoekt Dentressangle expansiemogelijkheden. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren met succes samen met verladers activiteiten gestart in Oost Europa.

Reageer op dit artikel