nieuws

Meer omzet Tibbett & Britten

Home

De Tibbett & Britten groep heeft over de eerste zes maanden van het jaar 2003 een hogere omzet behaald dan in dezelfde periode vorig jaar. De omzet bedroeg 791,2 miljoen Engelse ponden tegen 736,7 in 2002. De winst voor belastingen daalde wel, van 11,4 miljoen pond naar 9,8 miljoen pond.

Amerika droeg wederom het grootste deel bij aan de omzet (306,1 miljoen pond), maar het verenigd Koninkrijk en Ierland zitten het werelddeel met 305,2 miljoen pond wel op de hielen. Het Europese vasteland was goed voor een omzet van 133 miljoen pond. Alle werelddelen waar Tibbett & Britten actief is lieten overigens een omzetstijging noteren. Ondanks de gevolgen voor de Aziatische economieën en het onrustige Midden-Oosten steeg ook in die gebieden de omzet met een gemiddelde van 33 procent tot 46,9 miljoen pond.

Reageer op dit artikel