nieuws

Luchtig stellingen verplaatsen

Home

Door toepassing van luchtkussentechniek is het nu mogelijk stellages vrijwel tegen elkaar aan te plaatsen waardoor veel minder ruimte nodig is voor de opslag van halffabrikaten. Een vlakke, niet poreuze vloer en perslucht zijn voldoende voor het optimaal functioneren van de luchtkussens.

Het gebruik van slijtagevrije luchtkussens en onderhoudsarme pneumatische aandrijvingen zorgt ervoor dat de onderhoudskosten bijzonder laag zijn. Door gebruik te maken van een pneumatische externe aandrijving, die aan elke stellage gekoppeld kan worden, is één persoon in staat de stellage ergonomisch te verplaatsen om zo een heftruck de mogelijkheid te bieden de benodigde rol uit de stellage te pakken. Hierna zweeft men de stellage eenvoudig weer terug naar de opslagruimte. Door vier slijtagevrije luchtkussens van het type A50H te monteren onder elke stellage wordt bereikt dat de stellage op een luchtfilm te transporteren is. Inlichtingen: Aerofilm systems, Eindhoven, tel. (040) 255 03 03, www.aerofilmsystems.com

Reageer op dit artikel