nieuws

Oracle verlengt bod

Home

Oracle heeft de moed nog niet opgegeven. Aanvankelijk hadden de aandeelhouders van PeopleSoft tot 15 augustus de tijd om te reageren op het bod van Larry Ellison en de zijnen, nu is dat verlengd tot 19 september.

Ondertussen is PeopleSoft bezig met de afronding van de overname van J.D. Edwards. Op 18 juli had PeopleSoft al 88 procent van de aandelen in handen. De verwachting is dat voor eind augustus de rest binnen is. Met de fusie is ondertussen al een begin gemaakt, nu de antikartelautoriteiten de overname hebben goedgekeurd.
Oracle laat zich door deze ontwikkelingen niet van de wijs brengen. “Wij geloven dat de tijd in ons voordeel werkt. Wij blijven streven naar een overname van PeopleSoft, zelfs als J.D. Edwards daaraan is toegevoegd.”, zegt een woordvoerder van topman Larry Ellison

Reageer op dit artikel